Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού

Παγκόσμια ημέρα Αυτισμού post thumbnail image

Ενόψει της Παγκόσμιας ημέρας Αυτισμού (2 Απριλίου), υλοποιήσουμε στα σχολεία μας την Τρίτη 9 Απριλίου δράσεις συμπερίληψης με τους μαθητές και τις μαθήτριες του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Ραφήνας και των μαθητών/τριών των Ε’ – ΣΤ΄ τάξεων.

Η παρουσία τους πρόσφερε στους μαθητές και τις μαθήτριές μας συναισθήματα που θα μείνουν ανεξίτηλα γραμμένα  στις καρδιές τους.

Γίναμε όλοι μια παρέα, μια αγκαλιά, ένα χαμόγελο!!!

Τα υπέροχα παιδιά  των σχολείων μας (της ΣΤ΄ αλλά και της  Ε΄ Δημοτικού)  μας έδειξαν  τη μεγάλη καρδιά και την τρυφερότητα που κρύβουν μέσα τους, ανακατεύοντας  το Τζάμπολ Αγάπης και τα μαγικά συστατικά, δημιουργώντας το αντίδοτο σε καθετί αρνητικό το οποίο υπάρχει στην κοινωνία μας.

Τα συστατικά:

  1. Μπάλες μπάσκετ.
  2. Μαρκαδόροι.
  3. Κιθάρα και τραγούδι.

Συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές, το βοηθητικό προσωπικό και τους γονείς των μαθητών του Ειδικού Δημοτικού Ραφήνας, τη Διευθύντρια του 6ου Δημοτικού Σχολείου Αρτέμιδος, την Εικαστικό μας κα Άρτεμις Ορφανίδου, τους εκπαιδευτικούς των ΣΤ΄ τάξεων κα Νικολέτα Πουπάκη, κ. Βασίλη Καραγιάννη, κα Ειρήνη Αμοιρίδου και κα Αγγελική Θεοδοσοπούλου, τις εκπαιδευτικούς Φυσικής Αγωγής κα Κωνσταντίνα Πανταζή και κα Νικολαΐδη Ειρήνη γιατί χωρίς τη δική τους  φλόγα, την  εμπιστοσύνη και την αγάπη τους, δε θα ήταν εύκολο!!!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην κα Δήμητρα και την κα Ζωή, στυλοβάτες του σχολείου, πανταχού παρούσες πριν το σκεφτούμε καν, έτοιμες για κάθε είδους αρωγή και συμπαράσταση!!

Το τελευταίο και μεγάλο ευχαριστώ  στον κ. Γιάννη Τσουμπρή. Σα μικρό παιδί, με ενθουσιασμό και αστείρευτη ενέργεια, πιστός στο όραμα της συνεκπαίδευσης ένωσε όλα τα παιδιά, με μια μπάλα του μπάσκετ!

Τζάμπολ αγάπης και Γιάννη Τσουμπρή έχετε τον σεβασμό και τη αγάπη όλων μας!

Η μέρα αυτή θα μας μείνει αξέχαστη!!!

Γιατί τα παιδιά έχουν αγάπη μέσα στη ψυχή τους.

Related Post