«ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ»

«ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ» post thumbnail image

Με ενθουσιασμό και χαρά οι μαθητές της Δ τάξης των 2ο & 6ο Δ.Σ. Αρτέμιδος  υποδέχτηκαν τη Πέμπτη 12 Απριλίου 2024 στο σχολείο μας τον Διοικητή Τροχαίας Β/Α Αττικής κ. Ανδρέα Παλαιολόγο και τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Ανδρέα Παλαιολόγο και κ. Δημήτριο Αποστολόπουλο από τη Διεύθυνση Τροχαίας Ανατολικής Αττικής, στο πλαίσιο ενημερωτικού προγράμματος για την κυκλοφοριακή αγωγή και την οδική ασφάλεια

« ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΩ»

Οι μαθητές/-τριες μας παρακολούθησαν με ενδιαφέρον το ενημερωτικό πρόγραμμα. Ενημερώθηκαν πώς να ταξιδεύουν ως επιβάτες στο αυτοκίνητο και στο λεωφορείο, πώς να κυκλοφορούν με ασφάλεια ως πεζοί και ως ποδηλάτες, και πώς να επιλέγουν χώρους για να παίζουν χωρίς να κινδυνεύει η ζωή τους.

Με τη λήξη του προγράμματος ακολούθησε συζήτηση στις τάξεις με αφορμή όλα αυτά που είδαμε και ακούσαμε αλλά και με αφορμή το τετράδιο δραστηριοτήτων, «Στον δρόμο ΑΣΦΑΛΩΣ κυκλοφορώ!», που χαρίστηκε στο κάθε παιδί.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση Τροχαίας Ανατολικής Αττικής που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά μας και ιδιαίτερα τους αξιωματικούς της Ελληνικής Αστυνομίας, για το ξεχωριστό μάθημα που μας χάρισαν με τόση προθυμία και αμεσότητα συμβάλλοντας στην εδραίωση των σωστών στάσεων και συμπεριφορών, ώστε  να κυκλοφορούμε σωστά και με ασφάλεια ως πεζοί, ως επιβάτες και ως οδηγοί.

Related Post